Nyheter

Lektionspaket

2023-11-28 12:34
Lektionspaket

Lilla paketet:

1x50 minuter och 2x25 minuter Kinexit ingår med 1 månad

Detta paket är för den spelare som önskar en snabb och funktionellt användbar analys av sitt spel, svingteknik och fysiska förmåga. Kopplingen däremellan ger oss en god grund för en individuellt utformad utvecklingsplan. Vid första träningstillfället gör vi tillsammans en screening av elevens rörlighet- och koordinationsförmåga. Vi analyserar svingen med hjälp av att vi filmar och får siffror från Flightscope. De två efterföljande 25 minuters passen utformas sedan med en inriktning och innehåll baserat på det första analyspasset och spelarens egna önskemål.


Mellan paketet:

5x50 minuter Kinexit ingår med 2 månader

Detta paket riktar sig till spelaren som önskar en lite djupare analys av sitt golfspel och en mera kontinuerlig återkoppling efter den inledande analysen av golfspelet och spelarens fysiska förmåga. De efterföljande träningspassen kopplar vi till elevens svingteknik, specifika spelmoment samt områden som leder till ett tryggare spel och förbättrad score. Efter varje enskilt 50-minuterspass får spelaren en sammanfattning som sedan utvecklar grunden för hur nästkommande pass och innehåll planeras.


Stora paketet:

10x50 minuter Kinexit ingår med 3 månader

Detta paket passar den elev som vill ha hjälp med det mesta inom sitt golfspel! I detta paket finns det lite mer frihet: t ex vill du köra en 25 minuters lektion ena passet och en 80 minuters nästa pass så går det bra eller om du vill ut på banan och ha en spellektion. Vi gör här precis som i paketen Lilla och Mellan en inledande analys av elevens svingteknink och fysiska förmåga. Informationen från svinganalysen och den fysiska screeningen sätter därefter grunden till hur vi tillsammans med eleven formar en individanpassad utvecklingsplan.